Plan nu een GRATIS huidanalyse

Minerale make-up

Mii cosmetics

Mii heeft een zorgvuldig uitgekozen make-up assortiment op minerale basis. Dit merk heeft onder andere een 100% zuiver minerale lijn. Die lijn zal jou het vertrouwen geven om elke dag het beste in jezelf naar boven te brengen op een huidvriendelijke manier.

Natuurlijke mineralen zijn ontstekingsremmend en zo huidvriendelijk dat ze zelfs na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling kunnen worden aangebracht. Mii is daarbovenop volledig vrij van kunstmatige geurstoffen, petrochemie en is niet getest op dieren.

Ons doel: 
Mii is een innovatief merk met een totaalconcept dat ervoor zorgt dat je je mooi voelt, wie jij ook bent en hoe je er ook uitziet. Dit doen zij met respect voor je huid én de natuur. Wil je ook eens ervaren hoe deze make-up voelt? Kom dan gerust eens langs om de producten vrijblijvend uit te proberen.

Wij bieden zowel dagdagelijkse make-up als avond make-up of bruids make-up aan. Ben je niet vertrouwd met make-up? Dan kan je bij ons ook terecht voor make-up advies op maat. We helpen je graag verder.