Huidverbetering

Hydrafacial

De beste huid van je leven met Hydrafacial!

Hydrafacial is een non-invasieve behandeling die in verschillende stappen werkt om de huid grondig te reinigen, te ontgiften en diep te gaan voeden/hydrateren. Na de behandeling ziet u onmiddellijk resultaat. Hydrafacial is zowel voor man als vrouw een award-winning treatment! 

3 stappen voor de beste huid van je leven:

Stap 1: reiniging + peeling
Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie
Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizen + bescherming
Verzadigt de huid met antioxidanten en peptides om je huid te beschermen en een gezonde gloed te maximaliseren.

 

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

 

DermaluxTM

Dermalux staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit toestel zorgt niet enkel voor huidverbetering, maar dankzij de positieve werking van de LED-verlichting op het gemoed, wordt het ook ‘the happy light' genoemd.

Licht heeft een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, brandwonden, eczeem, rosacea, gevoeligheid, psoriasis en tal van andere aandoeningen kunnen met licht op een doeltreffende wijze behandeld worden. Dermalux kan in combinatie met de aquaderm, microneedling, dermaplaning en Venus Viva ingezet worden.

Venus Viva

Voor zowel gelaat, hals en lichaam
Gebruikmakend van radiofrequentiegolven, is de Venus Viva-laser een nieuwe optie voor het behandelen van verschillende huidproblemen, remodelleren van het gezicht en resurfacing met minimale uitvaltijd/herstel. Door zich te richten op zowel de epidermis (buitenste) en dermis (middelste) lagen van de huid, verstevigt de Venus Viva de huid, verbetert de textuur, striemen (striae) en corrigeert litteken- en pigmentatieproblemen evenals roodheid (rosacea).
Werking
Venus Viva™ beschikt over twee behandelapplicatoren die vele indicaties op het gebied van huidvernieuwing en huidverjonging effectief kunnen aanpakken.
 
Huidverjonging zonder dat er een mes aan te pas komt
De MP2 applicator gebruikt een combinatie van Radiofrequentie en Magnetische Pulsen om de huid te verjongen, te verstrakken en de contouren te verbeteren. Radiofrequentie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. De Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat nieuwe fibroblasten (groeifactoren) en nieuwe, gezonde bloedvaatjes worden aangemaakt. Met als resultaat een stralende huid. Geen downtime.
 
Stimuleer het natuurlijke herstelproces
De tweede applicator gebruikt Nano Fractionele Radiofrequentie™ met SmartScan™ technologie. Door middel van warmte genereert deze behandelmethode minuscule wondjes in de huid om vervolgens het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Hierdoor kunnen we de huid verstrakken, textuur verbeteren, pigmentatie en rosacea verminderen, striae en acné littekens corrigeren. Omdat de wondjes zo minuscuul zijn, is de Venus Viva™ behandeling comfortabeler en is er kleine downtime. Minimale roodheid en beperkte zwelling kunnen tijdelijk optreden.

Wat kan de Venus Viva behandelen ?

 • Vermindering van grote poriën
 • Fijne en diepe rimpels
 • Striae (zwangerschapsstrepen)
 • Egale huidtextuur
 • Huid verstrakking
 • Acné littekens
 • Vermindering van diepe lijnen en vouwen
 • Versteviging van decolleté
 • Pigment
 • Couperose en rosacea
 • Acné
 • Littekens

Na de behandeling
Indien de Nano Fractional Radio Frequency applicator wordt ingezet, ervaar je een herstelperiode van maximaal een dag. De huid zal er na de behandeling rood en gezwollen uitzien. Contact met UV-straling wordt in deze periode afgeraden. Wanneer alleen de MP2 DiamondPolar applicator wordt ingezet, dan ervaar je geen herstelperiode.

Het resultaat
Reeds na één behandeling ervaar je een verschil. De huid oogt egaler en frisser met een natuurlijke glow. Het aantal benodigde behandelingen om het uiteindelijk gewenste resultaat te behalen, verschilt per persoon. Wanneer je een behandeling ondergaat voor een gladde en egale huid (bijvoorbeeld voor de aanpak van pigmentatie, rosacea, een grove poriën textuur of acnélittekens) heb je doorgaans 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Het resultaat wordt vervolgens bijgehouden met 2 à 4 onderhoudsbehandelingen per jaar. Wanneer je graag jouw rimpels en fijne lijntjes wilt aanpakken, dan wordt er gebruik gemaakt van de MP2 Diamond Polar applicator waarbij je doorgaans 8 tot 10 behandelingen nodig hebt voor het gewenste resultaat. Ook hier wordt een onderhoudsbehandeling per 2 maanden geadviseerd voor een blijvende en langdurige versteviging.

 

Huidverstrakking
De Venus Viva zorgt voor huidverstrakking in alle huidlagen waardoor rimpels, fijne lijntjes en verslappingen zichtbaar verminderen.

 

Acné littekens
Met de Venus Viva verminder je de zichtbaarheid van acné littekens en versnel je de genezing van ontstekingen wat resulteert in een verbeterende huidstructuur.

 

Huidstructuur verbetering
De Venus Viva is o.a in te zetten voor de behandeling van grove poriën, onregelmatige huidstructuur en een grauwe huidtint.

 

Litteken behandeling
Met de Venus Viva verminder je de zichtbaarheid van littekens en versnel je het wondgenezingsproces.

Microneedling

Microneedling is een wetenschappelijke erkende techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal beter in de huid penetreren.
 
Huidproblemen die kunnen aangepakt worden
 
✔ Pigmentproblemen
✔ Egalisatie van de huid, frisse blik.
✔ Stimuleren van aanmaak collageen en elastine wat zorgt voor een stevigere en strakkere huid
✔ Vochtbalans wordt herstelt
✔ Verkleinen van grove poriën
✔ Verminderen van rimpels
✔ Littekenherstel
✔ Huidverjoning

Net na de behandeling
Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is normaal en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling. Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig.

HydroPeptide en pHformula

Deze 2 merken zijn huid verbeterende gelaatsproducten die in combinatie worden gebruikt met onze toestellen. Deze merken worden gebruikt om pigmentatie, acné, cronische roodheden, rimpel –en huiverslapping aan te pakken.

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje.

De behandeling is pijnloos, veilig en zorgt voor een instant frisse en glanzende huid. Deze behandeling dient ook ter voorbereiding om peelings en voedende producten dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Sinds enkele jaren is deze behandeling enorm in opmars omdat de techniek op vrijwel elk huidtype mag toegepast worden (uitgezonderd erg actieve acné).

GROEIEN DE HAREN DONKERDER EN DIKKER TERUG?

Dermaplaning heeft geen invloed op de groei van de donsharen in de haarfollikels. U hoeft dus niet bang te zijn voor harde stoppels want enkel terminaal haar zorgt voor harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht. 

De structuur van de haren kan enkel veranderen door hormonen, menopauze of medicijnen en niet door dermaplaning.

Make-up

Mii make-up

 • Make-up programma op minerale basis met een 100% zuivere minerale lijn
 • is heel huidvriendelijk
 • Natuurlijke mineralen zijn ontstekingswerend en huidvriendelijk
 • Mii make- up kan aangebracht worden direct na een epilatie,
 • microdermabrasie of laserbehandeling
 • de volledige lijn biedt een ultieme zonbescherming
 • Mii make- up is tevens ook vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen,
 • petrochemie en is niet getest op dieren.

Andere

Microblading, powderbrows en eyeliner

Microblading is een semi-permanente make-up techniek, waarmee je mooie wenkbrauwen kunt creëren. Wenkbrauwen zijn momenteel de blikvangers van een make-up look. Bij microblading worden er ‘strokes’ gezet die echte wenkbrauwhaartjes nabootsen en die nauwelijks te onderscheiden van de echte haartjes. De wenkbrauwen die gecreëerd worden met microblading blijven tussen de één tot twee jaar mooi zitten.

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi-permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 2 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je PMU. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat.

Permanente eyeliner geeft je een natuurlijke look. Ideaal voor een steeds frisse blik zonder dat make-up uitloopt aan de ogen. Direct na de behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar. Het pigment dat wordt aangebracht, verliest tijdens de eerste dagen na de behandeling een klein percentage van de kleurintensiteit. Tijdens een tweede behandeling wordt het resultaat verder geoptimaliseerd. In uitzonderlijke gevallen wordt het aangebrachte pigment niet goed door de huid opgenomen en is een aanvullende behandeling nodig. Iedereen reageert immers anders. De resultaten die bereikt worden, zijn langdurig. Gemiddeld heeft permanent aangebrachte eyeliner een opfrisbeurt nodig na 2 tot 3 jaar.

LightSheer DESIRE

VEILIG, PIJNLOOS EN PERMANENT ONTHAREN

De LightSheer diode laser, ontwikkeld door de uitvinders van Intense Pulsed Light (IPL), wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en andere medische professionals beschouwd als de snelste en meest effectieve vorm van laserontharing, momenteel beschikbaar op de markt. Klinische studies beschikbaar op aanvraag.

De LightSheer DESIRE diode ontharingslaser is uitgerust met een 805nm golflengte, welke de beste resultaten geeft bij alle huidtypes (I-VI). Dit toestel is oa. uitgerust met het unieke HS handstuk, welke de huid vacuüm trekt. Ideaal voor een uiterst snelle behandeling van grotere zones. Voor de kleinere zones maakt de DESIRE gebruik van gepatenteerde gekoelde Chill-Tip technologie.

LASERONTHARING VOOR HAAR EN HEM
Wij staan als gespecialiseerde laserdeskundigen na afspraak steeds voor u klaar.

VOORAF
• 4 weken voor de behandeling niet epileren. Scheren mag wel.
• 24u na de behandeling geen warm bad nemen. Douchen mag wel.
• 48u nadien geen sauna.
• 24u na okselbehandeling geen deodorant gebruiken.
• Gemiddeld aantal behandelingen: 4 à 6.

PRIJSLIJST VROUWEN
Prijs per behandeling
bikini € 140
oksels € 120
onderbenen € 240
volledige benen € 380
borsten € 60
bovenlip € 70
kin € 80
kin en bovenlip € 140
tussen wenkbrauw € 50 
buik € 125 

PRIJSLIJST MANNEN
Prijs per behandeling
oksels € 120
schouders € 200
volledige rug € 300
baard € 140
buik € 200
borstkas € 200
borst en buik € 300
nek € 70
hals € 70
tussen wenkbrauw € 50

Wimperextensions ‘one by one’ & ‘russian volume’

Er wordt gewerkt met de topkwaliteit wimperextensions van het merk Lash Extend voor het beste resultaat. De extensions zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. 

Een nieuwe set wimperverlenging duurt ongeveer twee uur. Er zijn 2 verschillende technieken en soorten, de 'one by one' techniek en de 3D volume techniek (ook wel russian volume genoemd). Bij de 'one by one' techniek worden de wimperextensions één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm. Bij de 3D volume techniek kan met tot 9 wimpers per wimperhaar bevestigen waardoor je mooie en volume wimpers krijgt.

Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes en blijven circa 5-6 weken zitten, afhankelijke van de natuurlijke groei van jouw eigen wimpers. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Wimperlift

Er wordt gewerkt met de topkwaliteit wimperextensions van het merk Lash Extend voor het beste resultaat. De extensions zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimperextensions, welke een mooie en natuurlijke uitstraling geeft. 
 
Een nieuwe set wimperverlenging duurt ongeveer twee uur. Er zijn 2 verschillende technieken en soorten, de 'one by one' techniek en de 3D volume techniek (ook wel russian volume genoemd). Bij de 'one by one' techniek.
 
Met een wimperlift krullen en kleuren we je natuurlijke wimpers. Je krijgt expressieve, gekrulde wimpers zonder make-up
 
De voordelen van een lashlift
 • Natuurlijke uitstraling
 • Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar
 • Niet schadelijk voor je eigen wimpers
 • Geen mascara meer nodig maar het mag indien je dit wenst
 • Ideaal wanneer je tijdelijk of definitief stopt met wimperextensions
 • Een goed alternatief als je allergisch bent aan wimperextensions
 
Verzorging na de behandeling
 • 24 uur geen contact met water
 • 24 uur na de behandeling mogen de wimpers terug in contact komen met water en make-up

 

 

Browlift

Browlift, of Brow Lamination, is de nieuwste wenkbrauwtrend! De trend wordt ook wel “Fluffy Brows” genoemd. Tijdens deze behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwharen de juiste richting op blijven staan. Door de haartjes met speciale lotions mooi omhoog of mooi opzij te laten wijzen, creëer je een prachtige volle wenkbrauw!

Het resultaat is heel natuurlijk en blijft 5 tot 8 weken zichtbaar.

Verzorging na de behandeling

 • 24 uur geen contact met water
 • 24 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen terug in contact komen met water en make-up

Henna Brows

Bij henna brows worden de wenkbrauwen met een natuurlijk pigment te geverfd. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd, en netjes afgewerkt. Het voordeel van verven met henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden. Zo creëren we een vol effect.

Het resultaat is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Verzorging na de behandeling
• 24 uur geen contact met water
• 24 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen terug in contact komen met water en make-up

Spraytanning

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebankgebruik.

Gelukkig biedt spraytanning hiervoor een oplossing! Spraytanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. We gebruiken de natuurlijke producten van Mii waardoor de tanning zich aanpast aan de ondertoon van jouw huid en we een natuurlijke bruine teint bekomen.