Plan nu een GRATIS huidanalyse

Spraytanning

Bij Huidkliniek Débodé geniet je met onze spraytanbehandeling heel het jaar door van een zomerse gloed. Deze veilige en snelle methode geeft je in slechts enkele minuten een prachtige, natuurlijke bruine teint, zonder de schadelijke effecten van UV-straling.

Hoe werkt de behandeling? 
We gebruiken een speciale spraytechniek om een natuurlijke bruine kleur aan te brengen op je huid. Het resultaat is een egale, stralende teint die perfect past bij jouw huidskleur.

Belangrijk!
Draag na de spraytan sessie comfortabele, ruimvallende kleding om vlekken te voorkomen. Strakke kleding kan namelijk wrijving veroorzaken op de huid, waardoor de net aangebrachte tanning kan vervagen of vlekken kan achterlaten.

Bij de spraytan gebruiken we de natuurlijke producten van Mii. Deze producten zorgen ervoor dat de tanning zich aanpast aan de ondertoon van jouw huid. Hierdoor krijg je een natuurlijke bruinteint.Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Wat moet ik doen vóór een spraytanning?
Zorg ervoor dat je onthaard en gescrubd bent. Draag geen bodylotion als je langs komt en neem donkere losse kledij mee voor na de tanning.
Ga niet op de dag van de spraytan sporten, zwemmen, naar de sauna of excessief zweten. Dit kan invloed hebben op de ontwikkeling en dus de kwaliteit van je tanning.
De bruine kleur behoud je ongeveer een week, wanneer je deze goed verzorgt. Dit doe je door het gebruiken van een vochtinbrengende crème. Gebruik tijdens het douchen milde zeep of milde douchegel.