Plan nu een GRATIS huidanalyse

Wimperextensions

Wimperextensions zijn de geheime kracht voor verbluffend mooie, volle wimpers. Deze semi-permanente extensions brengen we zorgvuldig aan op je natuurlijke wimpers. Daardoor krijg je een prachtige, gedefinieerde oogopslag.

Bij huidkliniek Débodé werken we met de wimperextensions van het merk Lash Extend om zo het beste resultaat te verkrijgen. Deze extensions zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimperextensions. Dat geeft je meteen een mooie en natuurlijke uitstraling. 

Er zijn 2 verschillende technieken en soorten wimperextensions. De ‘one by one’ techniek en de ‘3D volume’ techniek (ook wel ‘Russian volume’ genoemd). Bij de ‘one by one’ techniek worden de wimperextensions één voor één met een speciale lijm aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Bij de ‘3D volume techniek’ worden tot ongeveer 9 wimpers per wimperhaar bevestigd. Daardoor krijg je mooie wimpers met veel volume.Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Wat mag ik niet doen na een wimperextension behandeling?
De eerste 24 uur na de behandeling geen contact maken met water. Gebruik daarnaast ook nooit mascara over de wimperextensions.
Om de 3 à 4 weken, afhankelijk per persoon.