Plan nu een GRATIS huidanalyse

Visia

huidanalyse

Een goed behandelplan op maat begint bij een grondige huidanalyse. Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop der tijd aan het huidoppervlak zichtbaar. De Visia huidanalyse maakt het onzichtbare zichtbaar en brengt dergelijke huidproblemen aan het licht. Daardoor worden huidproblemen vroegtijdig opgespoord en kunnen ze ook worden behandeld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dankzij gepolariseerd licht, UV-licht en 3D-beeldvorming wordt jouw huid in detail gemeten en geanalyseerd. Daarbij worden ook de diepere huidlagen onderzocht. Zo stellen we de conditie van je huid vast. Niet alleen aan de hand van de zichtbare huidbeschadigingen, maar ook aan de hand van de onzichtbare huidbeschadigingen.

De Visia huidanalyse vergelijkt jouw huid met die van leeftijdsgenoten, het brengt je huidconditie in beeld en het geeft aan wat de werkelijke leeftijd van je huid is. Jouw huid wordt dus grondig geanalyseerd en op basis van deze resultaten stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Na de Visia huidanalyse ontvang je een uitgebreid rapport dat de specifieke gebieden van zorg benadrukt en de beste benaderingen voor verbetering voorstelt. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte behandelingen en huidproducten aanbieden die gericht zijn op jouw specifieke huidbehoeften. Dat leidt tot zichtbare en duurzame verbeteringen.Plan nu een GRATIS huidanalyse!