Plan nu een GRATIS huidanalyse

Veelvoorkomende huidproblemen

Huidproblemen worden vaak als vervelend of storend ervaren. Vaak is er ook professionele hulp nodig om een huidprobleem aan te pakken. Bij Débodé behandelen we diverse huidproblemen met de nieuwste technieken en medical-grade skincare.
Acne

Acne is een veelvoorkomend en hinderlijk huidprobleem dat optreedt wanneer de talgklieren in de huid verstopt raken of ontstoken zijn.

Huidveroudering

Vanaf je 25e levensjaar begint je huid te verouderen. De huid wordt doffer en de collageen- en elastineproductie nemen af. Daardoor wordt de huid slapper en minder elastisch.

Pigmentatie

De huid te veel bloot stellen aan de zon (UV-licht) zorgt ervoor dat cellen te veel of juist te weinig pigment aanmaken. Daardoor ontstaan er verschillende pigmentatie­problemen.

Couperose-rosacea

Rosacea is een veelvoorkomende chronische huidaandoening met fel rode wangen en/of een fel rode neus als typisch kenmerk.

Littekens

Littekenweefsel ontstaat wanneer de huid zich herstelt van een wond of verwonding. Het kan zich uiten als een verandering in de textuur, kleur of vorm van de huid.

Twijfel je over welke behandeling het beste past bij jou(w huidprobleem)?