Plan nu een GRATIS huidanalyse

Huidveroudering

Ouder worden en huidveroude­ring zijn onlos­makelijk met elkaar verbonden. Vanaf je 25e levensjaar begint je huid te verouderen. De huid wordt doffer en de productie van collageen- en elastine neemt af. Daardoor wordt de huid slapper en minder elastisch. Externe factoren zoals voeding, stress en bloot­stelling aan UV-stralen spelen een grote rol bij huid­veroudering. Naarmate de jaren verstrijken, laten fijne lijntjes, rimpels en pigment­vlekken zich steeds vaker zien.

Preventieve huidverbetering is dé oplossing tegen de gevolgen van vroegtijdige huidveroudering. Heb je last van fijne lijntjes en beginnende rimpels? Dan is dit de behandeling voor jou.

We verwijderen dode huidcellen, stimuleren celvernieuwing en voeden de huid met hoogwaardige vitaminen. Fijne lijntjes en rimpels vervagen daardoor. Ook zetten we de huid aan tot het maken van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. De huid behoudt door onze behandeltechnieken veel langer haar stevigheid en frisse uitstraling. Wil je graag advies over welke behandeling het beste past bij jouw huidprobleem?