Plan nu een GRATIS huidanalyse

Dermalux™

behandeling

Dermalux is een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit toestel zorgt niet alleen voor huidverbetering, maar dankzij de positieve werking van de LED-verlichting op de gemoedstoestand, wordt het ook ‘the happy light’ genoemd.

Licht heeft een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acne, brandwonden, eczeem, rosacea, gevoeligheid, pigmentatie, psoriasis en tal van andere aandoeningen worden met licht op een doeltreffende wijze behandeld. Daarnaast kan Dermalux in combinatie met de HydraFacial, SkinPen, peeling en dermaplaning ingezet worden.

Een sessie van Dermalux duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Gedurende die tijd heb je een ontspannende ervaring. En na de Dermalux behandeling zijn de resultaten meteen zichtbaar. Jouw huid ziet er meteen frisser, stralender en steviger uit.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Wat kan je verwachten na de Dermalux LED-therapie behandeling?
Een vollere en heldere huid, een geëgaliseerde huidskleur en textuur, vermindering van rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping, en versnelling van acne genezing.
Bij zwangerschap, epilepsie, fotoallergie en geneesmiddelen die lichtgevoeligheid bevorderen, mag je geen Dermalux behandeling doen. Vermijd ook lichttherapie wanneer je steroïden of cortisone-injecties gebruikt.
De eerste paar minuten is even wennen, omdat de LED-lichten fel lijken. Jouw ogen zijn voor de veiligheid uiteraard wel bedekt met een oogkapje en een bril. Deze therapie is dus de perfecte manier om je geest even tot rust te laten komen, zeer ontspannend dus.