Plan nu een GRATIS huidanalyse

Dermaplaning

behandeling

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje.

De behandeling is pijnloos, veilig en zorgt direct voor een frisse en glanzende huid. Deze behandeling dient ook ter voorbereiding om peelings en voedende producten dieper in de huid door te laten dringen. Sinds enkele jaren is deze behandeling enorm in opmars, omdat de techniek op vrijwel elk huidtype toegepast mag worden (uitgezonderd erg actieve acne). Dermaplaning is overigens een ideale combinatie met HydraFacial. Doordat je eerst Dermaplaning doet, wordt je huid namelijk extra geëxfolieerd. Dat zorgt ervoor dat de producten van de HydraFacial nog dieper in je huid penetreren.

Een basis-sessie van Dermaplaning duurt ongeveer 60 minuten. Maar kies je voor Dermaplaning als supplement bij een andere behandeling? Dan duurt de Dermaplaning behandeling ongeveer 20 minuten.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Is Dermaplaning goed voor mijn huid?
Ja. Het verwijderen van de dode huidcellen en donsharen zorgt namelijk niet alleen voor egalisatie en verheldering van de huid, maar het bevordert ook de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles geeft de huid weer een echte “glow”. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel van deze behandeling is het feit dat de werkstoffen beter opgenomen worden. Je producten voor thuisgebruik worden na Dermaplaning ook veel beter opgenomen door de huid. Een dubbele win dus. Leuk om te weten: Dermaplaning én HydraFacial = een gouden combinatie

Bij: 

  •     Actieve acne of rosacea
  •     Eczeem
  •     Huidkanker
  •     Verbrande huid
  •     Open wondjes
  •     Infecties
  •     Actieve herpes (koortslip)
  •     Tijdens een antibiotica kuur
  •     Tijdens gebruik van hydro-cortisonen
Nee, absoluut niet. Dit is een van de grootste zorgen bij vele klanten. De donshaartjes die verwijderd worden bij Dermaplaning, komen na de behandeling gewoon op dezelfde manier terug. Ook de kleur is nog hetzelfde. Er verandert namelijk niets aan de structuur van de haarzakjes. Ook komen de haartjes niet dikker terug.