Plan nu een GRATIS huidanalyse

Hydrafacial™

behandelingen

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of lange hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Met deze behandeling gaan we jouw huid grondig reinigen, ontgiften en hydrateren. Na de behandeling zie je onmiddellijk resultaat.

In 3 stappen de beste huid van je leven

HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te krijgen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het regelmatig herhalen van een HydraFacial behandeling helpt om de gezondheid van jouw huid te herstellen.

HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht ziet en voelt.Stap 1: reiniging + peeling
Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.
Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense hydratatie die de dorst van je huid lest.

Verzadigt je huid met antioxidanten en peptides om je huid te beschermen en een gezonde gloed te maximaliseren.

Onze Hydrafacials

Hydrafacial signature

+ De basisbehandeling: 3 stappen
De klassieke HydraFacial: zuivert de huid, egaliseert de huidteint en zorgt voor versteviging en hydratatie.

Hydrafacial deluxe

+ De basisbehandeling: 3 stappen
+ Gepersonaliseerde boosters
+ Dermalux LED-therapie

Hier voegen we gepersonaliseerde boosters op maat aan toe die werken op: huidstructuur, fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en vergrote poriën. Daarnaast werken we met Dermalux LED-therapie. Dit zorgt ervoor dat de booster dieper inwerkt én dat je huid kalmeert en herstelt.

Hydrafacial platinum

+ De basisbehandeling: 3 stappen
+ Gepersonaliseerde boosters
+ Dermalux LED-therapie
+ Lymfedrainage massage

Hier voegen we naast gepersonaliseerde boosters en Dermalux LED-therapie, ook nog een ontspannende lymfedrainage massage toe. Dit helpt je huid te ontgiften, vermindert ontstekingen en optimaliseert de gezondheid van je huid.

De voordelen van een hydrafacial behandeling

– Krachtige reiniging
– Creëert een gezondere en stralendere teint
– Onmiddellijk resultaat
– Poriën zijn niet meer verstopt
– Verzacht tekenen van veroudering, fijne lijntjes en rimpels
– Verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
– Vermindert onzuiverheden & open poriën

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Ik heb botox en/of fillers, mag ik dan een HydraFacial boeken?
Bij botox & fillers kan de HydraFacial probleemloos worden toegepast 14 dagen na de botox/filler behandeling. Leuk weetje: als jouw huid goed gehydrateerd is, haal je meer resultaten uit botox en fillers.
De HydraFacial kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoelige. En dit het hele jaar door. Daarnaast is een HydraFacial ook geliefd bij mannen. We passen de peeling-sterkte en de boosters tijdens de behandeling altijd aan voor jouw unieke huidconditie.
Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpeltjes, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Voor een optimaal resultaat raden we je aan maandelijks een HydraFacial te doen. Uiteraard vinden we het ook belangrijk dat je jouw huid elke ochtend en avond thuis verzorgt. Daarvoor stellen we graag een op maat samengesteld protocol voor.
Ja dat kan zeker, dit levert nog mooiere resultaten!