Plan nu een GRATIS huidanalyse

Peelings

Peelings gebruiken we om de oppervlakkige, beschadigde huidlaag te verwijderen en vorming van nieuwe huidcellen te stimuleren. Dit doen we door het gecontroleerd aanbrengen van chemische stoffen op de huid. Hierdoor verbetert de textuur en egaliteit van de huid. Bij Débodé maken we gebruik van hoogwaardige producten van AlumierMD en Obagi medical. Peelings worden ingezet bij acne, huidveroudering, pigmentatieproblemen en couperose.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Moet ik mijn huid voor een peeling voorbereiden?
Absoluut JA! Dit raden we heel sterk aan! Een huid die thuis regelmatig behandeld wordt met therapeutische producten, boekt 80% meer resultaat na een peel-behandeling. Vitamine A en C zijn dé ingrediënten om collageen-aanmaak te stimuleren. Zowel in suppletie als topicaal.
Tijdens het aanbrengen van de peeling, vragen wij hoe jij de intensiteit ervaart op een schaal van 0 tot 10. Met deze informatie kunnen wij de behandeling elk moment aanpassen om jouw huid optimaal te verbeteren. Het is dus zeker niet de bedoeling dat een peeling pijn doet.

De huid kan na de behandeling rood zijn en strakker aanvoelen. Meestal is dit binnen een paar uur verdwenen, dus een minimale hersteltijd! Bij een sterkere peeling komen overtollige oude huidcellen los om plaats te maken voor nieuwe en gezonde huidcellen. Na ongeveer een week is de huid volledig hersteld en geniet je van een heldere huid.

  •     Een gladde en zachte huid
  •     Pigmentvlekken die verminderen of zelfs verdwijnen
  •     Vermindering van littekens
  •     Een gladdere huidstructuur
  •     Een gezonde glow