Plan nu een GRATIS huidanalyse

SkinPen

medische microneedling

Ontdek de kracht van een SkinPen behandeling: hét geheim voor stralende huidvernieuwing. Bij Huidkliniek Débodé zijn we trots om de revolutionaire SkinPen-methode aan te bieden, de ultieme oplossing voor een stralende huid.

Hoe gaat het in zijn werk?

SkinPen maakt kleine micro-kanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terechtkomen. Dit proces stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger, gladder en jeugdiger wordt.

De SkinPen heeft klinisch bewezen resultaten voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Naast het behandelen van acne-littekens is een behandeling met de SkinPen ook uitermate effectief in het verstevigen en egaliseren van de huid. Dit komt door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Denk hierbij aan het verminderen van pigmentatie (ook melasma, zwangerschapsmasker) zodat de huid er weer egaal en stralend uitziet. Het verfijnen van poriën en het verminderen van fijne lijntjes. Het is allemaal mogelijk door een medische microneedling behandeling met de SkinPen!

Bovendien beschikken de naaldcartridges van de SkinPen over een veiligheidsmechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting (het overbrengen van andermans bloed en/of ziektes) is hierdoor 0%.Wanneer kiezen voor een SkinPen behandeling?

De SkinPen behandeling is geschikt voor alle huidtypen en wordt ingezet om verschillende huidindicaties te behandelen:

Waarom kiezen voor een SkinPen behandeling?

– Het eerste microneedling systeem (medisch) goedgekeurd bij de FDA

– Geschikt voor alle huidtypen, van licht tot donker

– 100% veilig, voorkomt kruisbesmetting

– Klinisch bewezen resultaten

– Minimale hersteltijd na de behandeling

– De SkinFuse producten tijdens en na de behandeling bevatten de juiste ingrediënten om de beste omgeving te creëren voor huidvernieuwing.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over deze behandeling. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!
Moet ik voor de SkinPen behandeling mijn huid voorbereiden?
Absoluut JA! Dit raden we heel sterk aan! Een huid die thuis reeds behandeld wordt met therapeutische producten, boekt 80% meer resultaat na de behandeling. Vitamine A en C zijn dé ingrediënten om collageen-aanmaak te stimuleren. Zowel in suppletie als topicaal.
We adviseren een kuur van 3 tot 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van een indicatie kunnen we dit aanpassen.
Er moet minimaal 4 weken tussen elke SkinPen behandeling zitten. Dit adviseren we omdat de huid binnen deze periode nog actief aan het herstellen is en collageen produceert.

Een SkinPen behandeling is niet geheel ontspannend, maar zeker verdraagzaam. Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm aanvoelen. Dit gevoel neemt na enkele uren af. Na de behandeling ontvang je twee nazorg producten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Ja. Bij botox & fillers kan de SkinPen behandeling probleemloos worden toegepast 14 dagen na de botox/filler behandeling.
De behandelde huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm/ prikkelend aan. De roodheid trekt binnen enkele uren tot 24 uur weg. Gebieden die intensiever zijn behandeld, kunnen wat langer rood blijven.
De SkinPen heeft klinisch bewezen resultaten voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens. Naast acne-littekens is deze behandeling effectief voor een breed scala aan indicaties, dit maakt deze behandeling ideaal voor elk huidtype en (bijna) elke huidindicatie. Met de SkinPen kies je voor veiligheid en bewezen resultaten met een minimale hersteltijd.