Plan nu een GRATIS huidanalyse

Fair skin care

Kom binnen in een fijne omgeving bij Huidkliniek Debodé. Vanaf het eerste contact tot de nazorg van de behandelingen; we voorzien je altijd van eerlijk en transparant advies. Wij zijn gedreven om de laatste nieuwigheden op de markt te ontdekken. Daardoor kun je een realistische visie en vakkundig uitgevoerde behandelingen verwachten. Bij ons ben je in goede handen.

Aangenaam, mijn naam is
Charlotte Debode

Oprichtster en eigenaar van Huidkliniek Débodé

Na mijn eerste werkervaring, heb ik in 2017 Débodé opgericht. Ik ben mijn praktijk gestart in samenwerking met een afslankcentrum in het centrum van Kortrijk, maar na iets meer dan een jaar heb ik besloten om mijn vleugels open te slaan en mijn praktijk te verhuizen naar Hoog Kortrijk.

Ik ben begonnen met klassieke esthetische behandelingen zoals manicures, make-up en gelaatsverzorging, maar na een tijdje merkte ik dat mijn klanten steeds meer interesse toonden in medische huidverzorging. Daardoor ben ik me hier de afgelopen jaren meer op gaan focussen. Ik bleef mezelf bijscholen, kwam in contact met diverse artsen en schafte de geschikte apparatuur aan. Naast de bestaande behandelingen, help ik tegenwoordig voornamelijk cliënten met het verbeteren van hun huidproblemen.

Uiteraard ben je ook welkom als je geen huidprobleem hebt. Kom gerust langs voor een mooie frisse glow!

Kom binnen
in een oase van rust

Débodé: een plek waar discretie en kwaliteit samenkomen. Gelegen in een serene omgeving, zijn wij een privé praktijk voor huidverzorging. Bij Débodé streven we naar een rustige en persoonlijke ervaring, waar deskundige zorg en een oase van rust hand in hand gaan.

Merken waar wij mee werken

Bij Débodé werken we met de producten van Alumier MD. We zijn een van de eersten in België die met deze producten werken.

AlumierMD is een clean, medical grade skincare-merk met natuurlijke ingrediënten, zonder in te boeten aan werking en efficiëntie. Het merk richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Clean Science en het leveren van therapeutische resultaten voor cliënten met uiteenlopende huidaandoeningen en -problemen.

AlumierMD is een van de snelst groeiende medische huidverzorgingsmerken. Producten van het merk zijn – uniek in België – bij ons in de praktijk verkrijgbaar!Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen die gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen op de juiste manier aan te pakken.

Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid door te dringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, bereiken we met de producten van Obagi voorspelbare en klinisch bewezen resultaten.